Info 2. September

Reinheimen: Lesja: Jeger opplyste i dag at han i går observerte en flokk på ca 250 dyr på nordsida av Lordalen, ved Krokuttjønn – Søre Løyfte. Ellers virker området tilnærmet tomt for rein. Finndalen:  Området tømmes for rein, flere flokker på trekk vestover.  Skjåk Nord: Første flokkene kom inn på Skjåkområde midt på dagen, ved Leirungsvatnet – Storskaret. Kl 19.00 passerte ca 350 dyr på nordsida av Aursjoen, på trekk vestover. Samtidig beitet ca 1400 dyr over et stort område mellom Aursjoen – Leirungsvatnet. Dyrene virket å være på trekk vestover.

Breheimen: Skjåk Sørøst: En flokk observert på sørsida av Tundradalen .  Skjåk Sørvest: Virket som om storparten av stammen her er i området vest for Viergrovtjønne og innover Raudalen. Jeger opplyste at han i dag observerte en flokk på trekk fra Raudalen og mot Mårådalen.

5 kommentarer om “Info 2. September

  1. Hvor er bukkene nå? Ingen dyr i det hele tatt i Tundradalen, Tundradalsbotnen og området mot grensa og grøntjønna/Illvatnet.

  2. Sør-Aust området; Noen observasjoner på dyrene i dag? Med vær og vind som nå, noen kvalifiserte gjetninger på hvor langt vest/nord de vil trekke?

Legg gjerne igjen en kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s