28. August

Reinheimen: Lesja: Ingen observasjoner gjort av oppsyn i dag. Finndalen: En flokk på Steinflye, på trekk vestover – i kveld var flokken i nærheten av Storskaret. En mindre flokk ble observert i området ved Gjerdinghø. Skjåk: En flokk observert i Svarthaugområdet også i dag, på trekk mot Sveinbu-/Heggebottflyområdet (kl 12.55). I kveld var den i Heggebottfly-området. En annen flokk oppholdt seg det meste av dagen oppe i Horrungen, på grensa mellom Finndalen og Skjåk, før den i kveld trakk vestover.

Breheimen: Skjåk Sør-Øst:En flokk i Grjotådalen i går kveld, den trakk nedover dalen mot Lundadalen. I dag en flokk langt inne i Tundradalsområdet, mellom Yste Gjelåe og Illvatnet. Denne flokken delte seg i ettermiddag: den ene flokken trakk mot Illvatnet, den andre mot Tundradalsbandet (Indre Tundradalen). Skjåk Sør-Vest: Ingen observasjoner gjort av oppsyn i dag.

4 kommentarer om “28. August

  1. Ka mener du, kan det finnes enkelt individer på sw selv om hovedflokken er i raudalelen, og hvor tror du at det er mest aktuelt område for små flokker simle.

  2. Har du noe tips om hvor en kan finne dyr i Lordal området? Forstår at det meste av reinen er på vei vestover..

Legg gjerne igjen en kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s