1. September

Reinheimen: Lesja: En flokk observert i området Buakollen – Grønhøe, på nordsida av Lordalen, en flokk oppholder seg på sørsida av Lordalen, ved Leirhø – og 3, 4, 5 flokker på Lesjakjøl-området, flere storbukker skutt her.    Finndalen: Stor flokk i Ryggjehøområdet i kveld – kom fra Storskaret tidligere i dag. I tillegg en flokk i Leirungshøe også i dag.  Skjåk: En stor flokk i Storskaret tidligere i dag, den trakk mot Finndalen.

Breheimen:  Skjåk Sør-Øst:  Ingen observasjoner gjort av oppsyn her i dag, men info fra jegere tyder på at dyrene fra Sotflye har beveget seg over til Tundradalen.     Skjåk Sør-Vest:  Ingen observasjoner gjort av oppsyn her i dag. (Se info fra i går).

8 kommentarer om “1. September

    • Hei tilbake, kjør til Finndalen i morgen og gå opp mot Råkåvatnet – Skardådraget – Gråhøfly, så er du i et godt område for å få se rein. Bruk kikkerten flittig!

  1. Ble vitne til at en jeger skadeskjøt rein på østsiden av ryggen nå ca Kl 17. Dyret skilte lag med flokken og dro opp mot ryggjehø, flokken dro nordover innover dalen. Sikkert ikke rett sted å melde om slikt. Vi satt på ca 3 km avstand.

  2. Var sett dyr i området leirhø.. Tenkte kanskje steinkollen og observere derfra… Kortet mitt er vel for skjåk og da går det vel ikke i finndalen. Eller er det fritt frem i noen dager nå?

Legg gjerne igjen en kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s