24 August

Femte jaktdag. Villreinen går fortsatt delvis spredt, men flere og flere småflokker har slått seg sammen til større flokker. Mesteparten av villreinstammen oppholder seg nå inne på Skjåk-område. Relativt få jeger ute også i dag, og en god del jegere fikk felt dyr. Skryt til jegerne: Fin jakt også i dag!
Breheimen: Skjåk SØ: Flere flokker i området Sotflye og Styggehø. På sør-vest området er det observert flokk i området Langvasseggi i dag.
Reinheimen: Skjåk: Flokk(er) i området fra Fellingshø i øst – og vestover, via Aukarshøområdet, til Stamåtjønn-området.    Finndalsområdet: Bukkeflokk trakk i dag fra Vangen mot Honnsjodalen/Horrongen. I tillegg ble det observert en ganske stor flokk i Honnsjo-området.
Lesja: Stor flokk i området Søre Berget i kveld, i tillegg en mindre flokk noe lenger øst.
Felles det rein med mistanke om fotråte, kan fot med sår/infeksjon levers oppsynet, ellers fryses ned og leveres seinere. Legg med info om fellingssted, type dyr/kjønn etc. NB! Merkelapp erstatter kjevelapp!!
Bruk av Jaktradio under aktiv jaktutøvelse (f.eks ved stilling på flokk) er forbudt (jmfr. signert Jegerkontakt). Annen bruk av radioen er selvsagt tillatt. Jeger mistet i dag sin mobiltelefon i området sør for Stamåtjønnin. Finner kan levere den til oppsynet eller Skjåk Almenning!

2 kommentarer om “24 August

Legg gjerne igjen en kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s