25.August

6. jaktdag.   Mesteparten av villreinstammen oppholder seg nå inne på Skjåk-område.

Breheimen: Skjåk SØ: Flokker fra Skjellflyområdet og Grjotådalen i øst til flere flokker i området Sotflye og Styggehø. På sør-vest området er det observert flokker i området Langvasseggi – Mårådalen.
Reinheimen: Skjåk: Flokk(er) i området fra Nørdre Døkte (på sørsida av Horrungen) i øst – og vestover, via Jehansområdet, til Stamåtjønnområdet og Føysfjellet (Billingen). Finndalsområdet: Flokker i grensetraktene mot Skjåk, på sørøstsida av Horrungen i dag.
Lesja: Stor flokk i området Søre Berget i dag, den trakk inn på på Skjåk-område. Flere flokker i grenseområdene mot Skjåk, i indre Lordalen i kveld.
Felles det rein med mistanke om fotråte, kan fot med sår/infeksjon levers oppsynet, ellers fryses ned og leveres seinere. Legg med info om fellingssted, type dyr/kjønn etc. NB! Merkelapp erstatter kjevelapp!!
Bruk av Jaktradio under aktiv jaktutøvelse (f.eks ved stilling på flokk) er forbudt (jmfr. signert Jegerkontakt). Annen bruk av radioen er selvsagt tillatt.  Mye bra jaktutøvelse også i dag, men ett par enkelt-episoder trakk inntrykket ned, bla skyting på løpende dyr i området Føysfjellet. Husk også på å avlive påskutte, men ikke døde, dyr hurtigst mulig!! Unødig lidelser for skal unngås!

Legg gjerne igjen en kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s