27. August

Breheimen: Skjåk SØ: Oppsynet har kun observert dyr i området Råkåkampen (Tundradalen) i dag. Flere flokker og mange dyr i området Kollungshaugan i går.  På sør-vest området er det observert bukker i området Sekken.
Reinheimen: Skjåk: Flokk i området Stamseterflye trakk etter hvert østover. I tillegg er det observert flokker i området nord for Aursjoen og østover. På sørsida av Horrungen ble det i dag observert 2 flokker, på trekk østover mot Finndalsområdet/Liafjellet.     Finndalsområdet: Flokk observert opp for Vangen i dag, i tillegg til to flokker i området Honnsjoen – Liafjellet.
Lesja: Flokker passert østover fra Heggebottflye i Skjåk, i grenseområdene Skjåk-Lesja, og mot Fellingshø-området i kveld.  I tillegg ble det i går observert en flokk i Skarvedalen i går.
Felles det rein med mistanke om fotråte, kan fot med sår/infeksjon levers oppsynet, ellers fryses ned og leveres seinere. Legg med info om fellingssted, type dyr/kjønn etc. NB! Merkelapp erstatter kjevelapp!!
Bruk av Jaktradio under aktiv jaktutøvelse (f.eks ved stilling på flokk) er forbudt (jmfr. signert Jegerkontakt). Annen bruk av radioen er selvsagt tillatt.  Mye bra jaktutøvelse også i dag, men enkelt-episoder trakk inntrykket ned, bla gjennomskyting av bukk, der simle måtte avlives i etterkant.  Husk også på å avlive påskutte, men ikke døde, dyr hurtigst mulig!! Unødig lidelser for skal unngås!

smiuSosialMøtepl

 

Legg gjerne igjen en kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s