28. August

Breheimen: Skjåk SØ: Stor flokk på Gjelåflaten i Tundradalen i kveld.   På sør-vest området er det observert bukker i området Sekken. Bukk på 103 kg (veid av oppsyn) felt her i dag!
Reinheimen: Skjåk: Flokker fra Leirungsvatnet i øst til Krokuttjønnområdet i vest. I tillegg fleire flokker på sørsida av Horrungen.      Finndalsområdet: Flokker observert i området Råkåvatnet/Leirungsvatnet i kveld, i tillegg til en flokk i området Honnsjoen – Ruphovden.
Lesja: Flokk i området mellom Leirhø og Aukarshø (Skjåk) i ettermiddag.
Felles det rein med mistanke om fotråte, kan fot med sår/infeksjon levers oppsynet, eller  fryses ned og leveres seinere. Legg med info om fellingssted, type dyr/kjønn etc. NB! Merkelapp erstatter kjevelapp!!
Bruk av Jaktradio under aktiv jaktutøvelse (f.eks ved stilling på flokk) er forbudt (jmfr. signert Jegerkontakt). Annen bruk av radioen er selvsagt tillatt.  Mye bra jaktutøvelse også i dag, men enkelt-episoder trakk inntrykket ned, bla gjennomskyting av bukk, der simle måtte avlives i etterkant.  Husk også på å avlive påskutte, men ikke døde, dyr hurtigst mulig!! Unødig lidelser for skal unngås!

Legg gjerne igjen en kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s