3. September

Breheimen: Skjåk SØ: Dyr i området Kollungshaugan – Sotflye også i dag. Ganske mange bukker har nå krysset Lundadalen, på trekk videre nordover. På sør-vest området er det observert flokker i området Mårådalen.
Reinheimen: Skjåk: Observasjoner i kveld: Flere flokker og mange hundre dyr i området Heggebottflye. Flokker sør for Horrunge trakk vider østover i dag, til grenseområdene mot Finndalen. Finndalsområdet: Flere flokker i grenseområdene mot Skjåk, ved Ruphovden og Honnsjo-området.
Lesja: Oppsynet har ingen observasjoner her i dag, men nord-østlig vindretning gir håp om dyr i indre Lordalen utover tirsdagen! Fellingshøe (bærer sitt navn med rette) er en god plass når en skal finne rein.
Felles det rein med mistanke om fotråte, kan fot med sår/infeksjon levers oppsynet, eller fryses ned og leveres seinere. Legg med info om fellingssted, type dyr/kjønn etc. NB! Merkelapp erstatter kjevelapp!!
Bruk av Jaktradio under aktiv jaktutøvelse (f.eks ved stilling på flokk) er forbudt (jmfr. signert Jegerkontakt). Annen bruk av radioen er selvsagt tillatt.  Husk på å avlive påskutte, men ikke døde, dyr hurtigst mulig!! Unødig lidelser for skal unngås!

Dagens negative opplevelse for oppsynet: Jeger skjøt simle mens kalven diet!     Begge dyrene truffet/drept av skuddet.

5 kommentarer om “3. September

  1. Trist å lese om episoden med simla og kalven:( Desverre er det noen uansvarlige jegere. Håper rette person får konsekvenser mtp. fremtidig kort i Reinsfjellet!

  2. Trist å lese om episoden med simla og kalven:( Desverre finnes det noen uansvarlige jegere. Håper det får konsekvenser for rette vedkomne mtp fremtidig jakt i Reinheimen…

Legg gjerne igjen en kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s