4. September

Breheimen: Skjåk SØ: Flokk på Styggehøe, på trekk mot Buanose i kveld. Mange bukker har nå krysset Lundadalen, på trekk videre nordover? På sør-vest området er det observert flokker i området Mårådalen.
Reinheimen: Skjåk: Flere flokker og flere hundre dyr i området indre Heggebottflye. Flokker sør for Horrungen trakk vider vestoverover i dag og var i ettermiddag i området Aursjoen. Flokk i området Jehanshø midt på dagen i dag.  Finndalsområdet: Ingen observasjoner her i dag, men med østlig vindretning kan flokkene i Skjåk fort trekke hit.
Lesja: Ganske stor flokk passerte østover forbi Søre Svarthaugen ca kl 12.00 i dag, og beitet seg nedover indre Lordalen. Fellingshøområdet er også ofte en god plass for å finne rein!
Felles det rein med mistanke om fotråte, kan fot med sår/infeksjon levers oppsynet, eller fryses ned og leveres seinere. Legg med info om fellingssted, type dyr/kjønn etc. NB! Merkelapp erstatter kjevelapp!!
Bruk av Jaktradio under aktiv jaktutøvelse (f.eks ved stilling på flokk) er forbudt (jmfr. signert Jegerkontakt). Annen bruk av radioen er selvsagt tillatt.  Husk på å avlive påskutte, men ikke døde, dyr hurtigst mulig!! Unødig lidelser for skal unngås!

Legg gjerne igjen en kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s