4. September

Unge jegere (20 år og yngre) får jakte i hele det åpne Reinheimen-området hele jakten, dog bare med ett kort! Jaktkortet er personlig. Deltar den unge jegeren i «lag-jakt» eller i «jaktpakke» – gjelder ordningen kun ett kort! Opplegget er ment som et tilbud til unge jegere, som ofte er opptatt med skole/studier i deler av reinsjakten, slik at de kan jakte når de har anledning. «Sklir opplegget ut» kan tilbudet/ordningen opphøre kommende jakt!

Ellers: Husk at alt nyttbart kjøtt bør tas med hjem fra fjellet! Og slakteplass ryddes før hjemturen starter, ingen ølboks eller annet søppel skal ligge igjen i fjellet!

Reinheimen: Lesja: Flere flokker og flere hundre dyr i indre Lordalen i ettermiddag, på begge sider av dalføret.       Skjåk: Det ble observert flere flokker i omådene rundt Sveinbu og indre Heggebottflye i dag.      Finndalsområdet:  Oppsynet har ingen observasjoner her i dag.

Breheimen:  Sør-øst: Bukkeflokk på ca 25 dyr + ca 150 dyr observert i indre deler av Tundradalen og Sottjønnområdet også i dag. Flokken på 150 dyr er i ettermiddag observert på nordsida av Tundradalen, på trekk østover. Flere bukker har krysset Lundadalen, kanskje på trekk mot Tundradalen?    På sør-vest trakk ganske mange dyr ned fra Langvasseggi og fortsatte vider mot Huguvard-området.

Legg gjerne igjen en kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s